Business & Code | CivicRM specialist

Op zoek naar een freelance CiviCRM consultant?

Als freelance CiviCRM consultant help ik u graag met:

Mijn aanpak

Ik heb de zeldzame eigenschap om én over de nodige businesskennis te beschikken, én te kunnen programmeren. Bovendien heb ik de sociale vaardigheden om vlot te kunnen omgaan met mensen.

Ik probeer uw business goed te begrijpen om dan te zien hoe CiviCRM in het plaatje past. Daarna werken we nauw samen om een slimme oplossing uit te werken om u en uw organisatie op een hoger niveau te tillen.

Het is belangrijk om een CRM-implementatie te zien als een traject dat we samen afleggen. Alle team-leden, elk met hun eigen talenten en kennis, moeten de krachten bundelen om de organisatiedoelen te bereiken.

Mijn waarden

Hard werken is nodig om goed software-oplossingen te bouwen. Maar met een open geest, creativiteit, en gelijkwaardigheid tussen team-leden, kunnen we van dit project zelfs een leuke en leerrijke ervaring maken.

Neem contact op

Stuur mij een mail om uw project te bespreken.

Ik woon in België, maar ik doe ook projecten in de rest van Europa.
Ik spreek vlot Nederlands, Frans en Engels.

Over mij

Mijn naam is Alain Benbassat. Ik heb reeds verschillende CiviCRM implementaties gedaan, en ik organiseer CiviCRM meetups in België.

Ik was een spreker op CiviCon London (in 2014, 2015 en 2016), CiviCon Amsterdam in 2015 en CiviCon Woerden (NL) in 2016.

Bekijk mijn LinkedIn profiel.